Bloemen kopen in Venlo bij Nelly en Jan Grubben

Zodra u bij ons de winkel instapt ruikt u de geur van dagverse bloemen. U proeft een aangename sfeer van vriendelijke bloemisten. En u ervaart het genot van prachtige creaties van bloemen en planten.

Leaf vector

Dagvers betekent bij ons ook echt dagvers. Wij kopen onze bloemen in bij de groothandel drie kilometer verderop. Vandaag inkopen betekent uiterlijk morgen verkopen.

Al ruim 50 jaar is ons familiebedrijf een bekend gezicht in Venlo.

We kennen onze klanten en weten waar ze blij van worden. Niet voor niets wordt vaak geroepen: “Nelly weet wel waar ik naar op zoek ben.”

Bloemenwinkel sinds 1970

Sinds 1970 zijn we klein begonnen met onze bloemenwinkel. Met zelfgekweekte planten zijn we uiteindelijk uitgegroeid tot wat we nu zijn.

Het is onze dagelijkse ambitie om onze klanten te verrassen met de mooiste creaties van bloemen en planten.

Het klinkt cliché, maar we zijn echt pas tevreden als de klant dat is.
We bestaan niet voor niets al ruim 50 jaar.

Met een gemiddelde beoordeling op Google van 4,7 van de 5 sterren zijn we zeer tevreden. Dat houden we graag vast. Ook de komende jaren blijven we met passie voor onze klanten werken.

Fleurop Interflora

We zijn inmiddels al bijna 50 jaar aangesloten bij Fleurop Interflora. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat bloemengroeten niet alleen door het hele land bezorgd worden, maar ook wereldwijd.

Wilt u ons beter leren kennen?

Ja, graag

Met een gemiddelde score van 4,7 van de 5 sterren, worden we goed beoordeeld door onze klanten. En daar doen we het voor.