Rouwwerk vanuit het hart

Voor, tijdens en na een uitvaart komt er veel op u af. Dan is het extra fijn als er naar uw verhaal geluisterd wordt. Samen gaan we aan tafel om uw wensen te bespreken. We staan graag voor u klaar in deze moeilijke tijd.

Leaf vector

Onze uitvaart arrangementen maken we volledig voor u op maat. Met extra aandacht voor de wensen die u heeft. Was uw dierbare bescheiden, kleurrijk, natuurlijk of juist romantisch?

Of u nu kiest voor een ingetogen rouwstuk of een kleurig boeket, een krans op de kist of het volledig bedekken van de kist met kleurrijke bloemen. Alles is mogelijk.

We creëren uw rouwwerk met aandacht, passie en flexibiliteit.

Was uw dierbare dol op zijn tuin, gek op de kleur rood of een fervent sportliefhebber? We creëren het rouwstuk in harmonie met uw dierbare.

Rouwwerk vanuit ons hart.

Samen het rouwstuk creëren

Indien gewenst kunt u met de familieleden meehelpen met het creëren van de rouwstukken. Zie het als een ode aan uw dierbare. Of symbolisch de laatste bloem erin steken. Ook kunnen we de bloemen uit de tuin van uw dierbare in het rouwstuk verwerken.

Persoonlijk: ‘Zoals uw dierbare was.’

Wilt u rouwbloemwerk of uitvaartbloemen?

Ja, graag

Met een gemiddelde score van 4,7 van de 5 sterren, worden we goed beoordeeld door onze klanten. En daar doen we het voor.